Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Διάλεξε το «17» ο Μάντζουκιτς!!


Παρουσιάστηκε επίσημα από τη Γιουβέντους ο Μάριο Μάντζουκιτς ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της «Γηραιάς Κυρίας» φορώντας τη φανέλα με το «17».

Διάλεξε το «17» ο Μάντζουκιτς
Έτοιμος να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Τέβες είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τη Γιουβέντους.

Ο 29χρονος επιθετικός τόνισε πως πάντοτε εκτιμούσε και συμπαθούσε την ιταλική ομάδα, πρόσθεσε ότι ήταν εύκολη η απόφαση να πει ναι στην πρόταση που του έγινε, ενώ γνωστοποίησε πως επέλεξε να φορά το νούμερο «17».

«Είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Πάντα την συμπαθούσα κι επομένως ήταν εύκολη απόφαση να έρθω εδώ. Έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ιταλία και κερδίζει τίτλους οπότε αυτός είναι ο κύριος λόγος. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Μπουφόν, αφού είναι είδωλό μου. Μιλήσαμε, αλλά όχι για τη μεταγραφή», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάντζουκιτς ο οποίος αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών από τους «μπιανκονέρι»:

«Ο Πίρλο και ο Τέβες είναι καταπληκτικοί παίκτες που θα έλειπαν από κάθε ομάδα. Έτσι είναι όμως, κάποιοι φεύγουν και άλλοι έρχονται. Η Γιουβέντους κοιτάζει μπροστά και ελπίζω να είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως πέρυσι. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάποιο συγκεκριμένο αριθμό γκολ, απλά σας λέω πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός παίκτης είναι ο Τέβες. Κάθε ποδοσφαιριστής γράφει την ιστορία του. Θα δούμε και τη δική μου», κατέληξε ο Κροάτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: