Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Κασίγιας… σαν την πρώτη μέρα!!


Υπόσχεση να παλέψει για την Πόρτο με πάθος ανάλογο με αυτό που είχε την πρώτη μέρα της καριέρας του έδωσε ο Ίκερ Κασίγιας. «Είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και έτοιμος», είπε για τις εντυπώσεις του

Κασίγιας… σαν την πρώτη μέρα!
Αποφασισμένος να δικαιώσει στο έπακρον τους ανθρώπους της Πόρτο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας. Μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο 34χρονος γκολκίπερ τόνισε πως οι εμφανίσεις του δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τον αμφισβητήσει.

Παράλληλα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας πως θα παλέψει για την ομάδα όπως την πρώτη μέρα της καριέρας του. Τέλος, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στις εντυπώσεις που έχει μέχρι στιγμής στους «δράκους».

«Κανείς δεν θα μπορέσεις να αμφισβητήσει τις προσπάθειές μου και την προσφορά στη νέα μου ομάδα. Θα παίξω με τον ίδιο ενθουσιασμός, όπως στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Μέσα σε λίγες μόλις μέρες κατάλαβα αυτά που θέλουν οι οπαδοί. Οι πρώτες μου εντυπώσεις δεν θα γινόταν να είναι καλύτερες. Είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και έτοιμος για να ξεκινήσω», είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: