Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Και τώρα σέντερ-φορ στον Ολυμπιακό!!

Το επόμενο μεταγραφικό του «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Μετά την απόκτηση του Καπίνο και με λεπτομέρειες ν’ απομένουν πια για τους Γούτα και Πάρντο, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε τώρα για σέντερ-φορ.

Και τώρα σέντερ-φορ στον Ολυμπιακό
Τερματοφύλακα πήρε, αμυντικό παίρνει, εξτρέμ είναι θέμα χρόνου να «κλείσει», αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να σταματήσει.

Μετά το ντεμαράζ που ξεκίνησαν με την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν τη μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα και βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσουν την εξαιρετική κίνηση με τον Φελίπε Πάρντο.

Ενώ λοιπόν ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να ενσωματωθεί ακόμα και στο Ζέεφελντ στην υπόλοιπη αποστολή και ο Πορτογάλος αναμένεται να το κάνει στην Τουρκία, το επόμενο «χτύπημα» του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει στην επίθεση. Εκεί όπου στόχος θα είναι ένας σέντερ-φορ.

Όσο για τον Γκιόργκι Λόρια, επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, καθώς θα επιστρέψει στην Αθήνα και θ’ αποδεσμευτεί από τους νταμπλούχους Ελλάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: