Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Εκεί ποντάρει η Κέρκυρα!

Στη διατύπωση της απόφασης της ΕΕΑ για το θέμα της εικονικής μεταβίβασης ποντάρει η Κέρκυρα για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι «Φαίακες» θεωρούν ότι η μετατροπή της «εισήγησης» σε «έκθεση» τους ευνοεί

Εκεί ποντάρει η Κέρκυρα
Με ψυχραιμία και πίστη ότι μπορεί ν’ ανατραπεί υποδέχθηκαν στην Κέρκυρα την απόφαση της ΕΕΑ για το θέμα της εικονικής μεταβίβασης της ΠΑΕ.

Παρόλο που οι «Φαίακες» ήλπιζαν ότι η υπόθεση θα κριθεί βάσει του άρθρου 77 (το οποίο προβλέπει πρόστιμο και όχι άλλες κυρώσεις) η Επιτροπή αποφάσισε βάσει του άρθρου 69 και απέστειλε έκθεση στη Σούπερ Λίγκα για υποβιβασμό τους.

Το γεγονός ωστόσο ότι η απόφαση αυτή τη φορά παρουσιάζεται ως «έκθεση» και όχι ως «εισήγηση» (όπως έγινε στις 2 Ιουλίου που η Επιτροπή είχε δικαιώσει την καταγγελία του Εργοτέλη κι είχε αποφασίσει πρώτη φορά για τον υποβιβασμό) θεωρείται από την Κέρκυρα ως στοιχείο που μπορεί να σηματοδοτήσει ανατροπή. Ότι πρόκειται δηλαδή απλώς για μια μεταφορά του σκεπτικού της ΕΕΑ στη Σούπερ Λίγκα (η οποία παρεμπιπτόντως κάλεσε σε απολογία σήμερα την ΠΑΕ).

Σε κάθε περίπτωση οι «Φαίακες» πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και την προσεχή σεζόν θ’ αγωνίζονται και πάλι στην πρώτη κατηγορία. Αυτή την αισιοδοξία εξάλλου μετέφεραν και στην ομάδα (που προετοιμάζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια), ενώ μέχρι το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να πάρουν κι επίσημα θέση, εκδίδοντας ανακοίνωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: