Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Στην Team Africa ο Αντετοκούνμπο!!

Για πρώτη φορά αγώνας NBA θα γίνει στην Αφρική, μεταξύ παικτών του «μαγικού κόσμου» οι οποίοι έχουν χωριστεί σε Team Africa και Team World. Στην πρώτη θα ‘ναι κι ο δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Στην Team Africa ο Αντετοκούνμπο!

Η αναμέτρηση είναι sold out με τα έσοδα να πηγαίνουν στα παιδικά χωριά SOS της Νοτίου Αφρικής και στο ίδρυμα «Νέλσον Μαντέλα».

Τώρα πώς ακριβώς θα διεξαχθεί το ματς –ουσιαστικά- επίδειξης; Οι παίκτες απ’ τον «μαγικό κόσμο» έχουν ήδη επιλεχθεί και έχουν χωριστεί σε Team Africa (παίκτες που έχουν γεννηθεί στην Αφρική ή είναι δεύτερης γενιάς) και Team World. Στην πρώτη βρίσκεται και ο δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω των γονιών του που είναι Νιγηριανοί.

inner

Ποιοι θα τον πλαισιώσουν στην ομάδα; Οι Λούολ Ντενγκ της Χιτ (γεννήθηκε στο Σουδάν), Αλ-Φαρούκ Αμίνου των Μπλέιζερς (γονείς απ’ τη Νιγηρία), Νικολά Μπατούμ των Χόρνετς (πατέρας απ’ το Καμερούν), Μπίσμακ Μπιγιόμπο των Ράπτορς (καταγωγή απ’ τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), Μπορίς Ντιό των Σπερς (γονιός απ’ τη Σενεγάλη), Ντιένγκ των Τίμπεργουλβς (Σενεγαλέζος), Φέστους Εζελί των Ουόριορς (Νιγηριανός), Σερτζ Ιμπάκα της Θάντερ (Κονγκολέζος, που δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού) και Εμπά α Μουτ των Κινγκς (Καμερουνέζος).

inner

Αντίπαλοι αυτών, στην Team World θα είναι οι Κρις Πολ των Κλίπερς, Μπράντλεϊ Μπιλ των Γουίζαρντς, Κένεθ Φαρίντ των Νάγκετς, Μαρκ Γκασόλ (Ισπανός) των Γκρίζλις, Πάουλ Γκασόλ (Ισπανός) των Μπουλς, Τζεφ Γκριν των Γκρίζλις, Έβαν Τέρνερ των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς και Νίκολα Βούτσεβιτς (Μαυροβούνιος) των Μάτζικ.

Έστω και σε… φιλικό επίπεδο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ‘χει την ευκαιρία να «καθοδηγηθεί» απ’ τον σπουδαίο Γκρεγκ Πόποβιτς ο οποίος θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου της Team Africa, ενώ στην αντίπερα όχθη προπονητής θα είναι ο Λιονέλ Χόλινς (κόουτς των Νετς). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: