Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

«Στην Τούμπα για την ανατροπή»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Λοκομοτίβα στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

«Στην Τούμπα για την ανατροπή»
Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει στην Τούμπα να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα, ανατρέποντας την ήττα στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Λοκομοτίβα παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας μετά την ήττα, στάθηκε στην κούραση της προετοιμασίας, στην έλλειψη καθαρού μυαλού αλλά και υψηλή θερμοκρασία.

Αναλυτικά:

«Είδαμε ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει τα τρεξίματα, που βγάζαμε στην προετοιμασία και τα φιλικά. Σε μία εβδομάδα θα πάμε στην Τούμπα για να το ανατρέψουμε. Η Λοκομοτίβα μας έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε 2-3 ευκαιρίες και το σημαντικό είναι ότι δεν βγάλαμε τα τρεξίματα που θέλαμε. Όλοι μας λέγαμε ότι ήταν απίστευτη η διαφορά στη θερμοκρασία.

Δεν είχαμε καθαρή σκέψη, ίσως και λόγω της κούρασης. Θα αλλάξουν όλα το πιστεύω αυτό... Ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια, είναι λογικό και φυσιολογικό. Θέλουμε τη στήριξη του, δεν μας αρέσει αυτό που έγινε και θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Το περίμενα αλλιώς το παιχνίδι, περίμενα να κερδίσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: