Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Στο Λιμάνι με 4,5 εκατ. ο Πάρντο!!

Καθ' οδόν για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Φελίπε Πάρντο! Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες ντύνουν στα ερυθρόλευκα τον παίκτη, προσφέροντας 4,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα.

Στο Λιμάνι με 4,5 εκατ. ο Πάρντο!

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν 4,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα και τον φέρνουν στο λιμάνι (απομένουν ουσιαστικά τα τυπικά), επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του Κώστα Νικολακόπουλου στο sport-fm.gr.

Ο Μάρκο Σίλβα -που γνωρίζει την πορτογαλική αγορά- εισηγήθηκε την απόκτηση του Κολομβιανού άσου ο οποίος παίζει και στα δύο «φτερά» (αν και δεξιοπόδαρος), έχει την... μπούκα και η διοίκηση άκουσε πιστά τα «θέλω» του Ίβηρα προπονητή.

Την τελευταία διετία με την φανέλα της Μπράγκα έκανε... παπάδες, μετρώντας συνολικά 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 γκολ και 14 ασίστ! Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 10 τέρματα και 9 ασίστ, επιβεβαιώνοντας την σχέση του με τα δίχτυα, αλλά και το... τάισμα των συμπαικτών του.

Υπενθυμίζεται πως παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται και ο Δημήτρης Γούτας, ενώ στη συνέχεια οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προχωρήσουν τους άλλους μεταγραφικούς τους στόχους.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: