Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Όχι, θα κάτσει να σκάσει…!

Η υπομονή της ΑΕΚ με τον Τζιοβάνι εξαντλείται και ήδη γίνονται επαφές με άλλον αριστερό μπακ. Κλεισμένος ο Μπαρόχα, που έρχεται στην Αθήνα. Στόπερ από την ακαδημία του ΟΣΦΠ στην Κ20.

Όχι, θα κάτσει να σκάσει…
Λίγες μεταγραφικές εκκρεμότητες έχουν μείνει στην ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» επιταχύνουν τις διαδικασίες για να τις διευθετήσουν. Με εξαίρεση την απόκτηση του μεσοεπιθετικού που αναμένεται να καθυστερήσει, η «Ένωση» θα κλείσει γρήγορα τα «μέτωπα» του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ.

Το πρώτο, αυτό του γκολκίπερ, θεωρείται ήδη κλεισμένο. Ο Άλεν Μπαρόχα είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ. Ο βασικός γκολκίπερ της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» κι έρχεται δανεικός για ένα χρόνο από την Καράκας. Ο 26χρονος άσος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα και υπολογίζεται πως θα είναι παρών από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας στην Πολωνία, όπως φυσικά και ο συμπατριώτης του, Ρόναλντ Βάργκας, που φτάνει σήμερα στην Ελλάδα μετά την άδεια που είχε.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του αριστερού μπακ. Ο Τζιοβάνι Παλμιέρι παραμένει ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, η συμφωνία με την Elenco Sports που έχει τα δικαιώματά του είναι δεδομένη, ενώ τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και ο μάνατζέρ του εξακολουθούν να διαβεβαιώνουν την «Ένωση» πως θέλουν να συνεργαστούν. Όμως οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν πλέον… πράξεις και δεν τους αρέσουν όσα ακούγονται από τη Βραζιλία περί μεταστροφής του Τζιοβάνι κι απόφασης να ανανεώσει για τρία χρόνια. Η Φλουμινένσε έχει βάλει λυτούς και δεμένους (ανάμεσά τους ακόμη και τον Ροναλντίνιο) για να πείσει τον 26χρονο άσο να μείνει, ενώ και η σύντροφός του φημολογείται πως δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα τους. Η ΑΕΚ, δίχως να έχει εγκαταλείψει την υπόθεση, βγάζει μια δυσαρέσκεια για την υπόθεση που έχει γίνει κουραστική και ήδη φημολογείται πως γίνονται επαφές με άλλον αριστερό μπακ, προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος χρόνος.

Πήρε Πεχλιβανίδη, δανείζει Τσεβά

Η ΑΕΚ απέκτησε τον αμυντικό Δημήτρη Πεχλιβανίδη. Ο 18χρονος άσος, που κατάγεται από την Ορεστιάδα, έμεινε ελεύθερος από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ είχε περάσει κι από αυτές του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, όλοι οι παίκτες που ήταν δανεικοί φέτος από την ΑΕΚ αποδεσμεύτηκαν, με εξαίρεση τον Βασίλη Τσεβά που θα δοθεί ξανά δανεικός. Παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Αργυρίου, Λάμπρος Θαναηλάκης, Χριστόφορος Ντούμπερετ, Ορέστης Παληαρούτας και Νίκολα Ζιβάνοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: