Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Πήρε φόρα και συνεχίζει!!

Κλεισμένοι οι Πάρντο και Γούτας για τον Ολυμπιακό, που έχει ήδη ξοδέψει πάνω από 10 εκατ. για μεταγραφές και συνεχίζει. Φήμες από Πορτογαλία για τον στόπερ Αντερλάν, θα αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ.

Πήρε φόρα και συνεχίζει
Ήταν να μην πάρει φόρα. Η προχθεσινή απόκτηση του Καπίνο «ζέστανε» τις μηχανές, χθες ήρθαν άλλες δύο μεταγραφές και ο Ολυμπιακός δεν σταματά συνεχίζοντας με γοργούς ρυθμούς για τη συμπλήρωση του παζλ.

Δικοί του παίκτες λογίζονται ήδη οι Έντγκαρ Φελίπε Πάρντο Κάστρο και Δημήτρης Γούτας, που θα ανακοινωθούν άμεσα. Ο πρώτος, 24χρονος Κολομβιανός εξτρέμ, συμφώνησε χθες όπως αποκάλυψε πρώτος ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο διεθνής άσος, που είχε 35 συμμετοχές, 11 γκολ και 9 ασίστ την περασμένη περίοδο με την Μπράγκα θα στοιχίσει περίπου 4,5 εκατ. ευρώ, θα έρθει στην Αθήνα και από εκεί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Ο δεύτερος, 21χρονος αμυντικός, αποκτήθηκε εσπευσμένα μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ολυμπιακός, που τον παρακολουθούσε καιρό, τα βρήκε με την Ξάνθη στις 800.000 ευρώ και ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες είναι ήδη στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το πρωί του Σαββάτου θα έχει πάει στην προετοιμασία των νταμπλούχων.

Έπεται συνέχεια

Οι Πειραιώτες δεν σταματούν εδώ. Θα αποκτήσουν σίγουρα έναν βασικό στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, έναν ακόμη εξτρέμ και έναν σέντερ φορ. Για τη θέση του στόπερ κυκλοφόρησε στην Πορτογαλία το όνομα του Αντερλάν Σάντος. Ο 26χρονος πανύψηλος Βραζιλιάνος (1,92μ.) έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπράγκα και κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ. Φέτος είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ συνολικά μετρά 146 εμφανίσεις και 16 τέρματα με την πορτογαλική ομάδα, όπου είχε συμπαίκτη τον Πάρντο.

Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο εξτρέμ, ο Αντονί Μουνιέ είναι πάντα στα υπόψη, με τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει με τη Μονπελιέ, ωστόσο φαίνεται πως ο Μάρκο Σίλβα έχει κάτι άλλο υπόψη του. Για τον μέσο ο Πάπε Ντιόπ περιμένει ειδοποίηση για να υπογράψει, αλλά εξετάζονται κι άλλες λύσεις, ενώ για τον βασικό σέντερ φορ κερδίζει πόντους ο Αργεντινός Χοακίν Λαριβέι της Θέλτα.

Ασφαλώς ίσως γίνουν κι άλλες προσθήκες, σε περίπτωση πώλησης παικτών, εξαιρουμένου του Γκιόργκι Λόρια που επέστρεψε στην Αθήνα κι αποχωρεί. Φήμες θέλουν τον Αλμπέρτο Μποτία να περιμένει πρόταση, ενώ είναι ακόμη ανοιχτό το θέμα των Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, όπως και τον Ρομπέρτο, Μαζουακού και Ελαμπντελαουί, με τις πιθανότητες λιγότερες για τους τρεις τελευταίους.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός ήδη έχει δαπανήσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ για μεταγραφές (4,5 εκατ. ο Πάρντο, 2,3 ο Μιλιβόγεβιτς, 2,2 ο Καπίνο, 800 χιλ. ο Γούτας, 600 χιλ. ο Μαρτίνες και 500 χιλ. ο Γιαννιώτας), ενώ έπεται συνέχεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: