Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Βέμερ: «Θα ήταν τέλειο το 2-0»

Νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί της Μπριζ επιθυμεί ο Γενς Βέμερ, όπως δήλωσε εν όψει του πρώτου αγώνα με τους Βέλγους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βέμερ: «Θα ήταν τέλειο το 2-0»
Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικρατήσει της Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο αγώνα της Λεωφόρου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εμφανίστηκε ο Γενς Βέμερ.

Παράλληλα, ο Γερμανός μπακ αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια της ομάδας, λέγοντας πως «πρέπει να πάμε βήμα-βήμα φέτος, αλλά αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Για μένα όλα θα ήταν καινούργια εδώ ούτως ή άλλως, αλλά είναι αλήθεια πως σ' αυτήν την αμυντική γραμμή χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν τον έχουμε, όμως γι' αυτό στο ματς με τη Μπριζ πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη ουσιαστικά περίοδος προετοιμασίας, είμαστε ένα συγκροτημένο σύνολο, μα χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες».

Για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου: «Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι πολύ κοντά οι κερκίδες, ακούς τα πάντα! Καλό είναι αυτό γιατί νιώθει την πίεση ο αντίπαλος. Αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαστε μόνο εμείς με τη Μπριζ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να σκοράρουν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα ήταν τέλειο το 2-0, αλλά ο βασικός μας στόχος θα είναι να μη δεχθούμε γκολ».

Για τους στόχους της φετινής: «Θα είναι σπουδαίο για όλους μας να ξεκινήσουμε τη σεζόν με μία πρόκριση. Είμαστε μια καλή ομάδα, βρήκα καταπληκτικά παιδιά στον Παναθηναϊκό, πολύ καλούς παίκτες και ατμόσφαιρα οικογένειας. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα φέτος, αλλά αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: