Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο «έτοιμος» (και δανεικός) Ερνάνι κι ο φευγάτος Μαζουάκου!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει στο sport-fm.gr τις τελευταίες πληροφορίες για τα θέματα εξτρέμ και μπακ στον Ολυμπιακό.

Ο «έτοιμος» (και δανεικός) Ερνάνι κι ο φευγάτος Μαζουάκου

• Ο ίδιος συνάδελφος τόνισε, πάντως, ότι μόλις πριν 15 ημέρες η Πόρτο με αφορμή φήμες περί επιστροφής του Ερνάνι στην Γκιμαράες ως δανεικού, είχε εκδώσει δελτίο Τύπου και διέψευδε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος κυνηγός θα «συνεχίσει στην ομάδα»!

• Τι μπορεί (μπορεί, όχι σίγουρο) να άλλαξε την απόφαση της Πόρτο; Φυσικά το ενδιαφέρον του Μάρκο Σίλβα εκ μέρους του Ολυμπιακού κι ότι ο Ισπανός προπονητής της Πόρτο, ο Λοπετέγκι, στα μέχρι τώρα φιλικά έχει 4ο στην ιεραρχία των εξτρέμ τον Ερνάνι, πίσω από Μπραχίμι, Τέγιο και Βαρέλα.

• Κι ενώ φαίνεται πως το πιο πιθανό είναι ότι ο Ερνάνι έρχεται, πολλά δείχνουν ότι ο Μαζουάκου το πιο πιθανό είναι να φεύγει.

• Το ενδιαφέρον από Ιταλία είναι υπαρκτό. Μιλάμε για Ίντερ και Ρόμα χωρίς να αποκλείω και τη Γιουβέντους. Ο Ολυμπιακός φέρεται να τον κοστολογεί 11-12 εκ. Ευρώ, οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει προσφορά γύρω στα 8,5-9 εκ. Ευρώ. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη κι ο Γάλλος αριστερός μπακ δεν κρύβει την επιθυμία του να φύγει.

• Προς το παρόν, πάντως, ο Μαζουάκου γύρισε τραυματίας από την Τουρκία. Και δεν ξέρω αν θα προλάβει να είναι έτοιμος να ακολουθήσει την αποστολή για την Ολλανδία, που αναχωρεί αύριο. Δεν είναι τυχαίο ότι ενημερώθηκαν πως μάλλον θα πετάξουν με την ομάδα τόσο ο Τσιμίκας, όσο κι ο Νικολάου, δύο ταλαντούχοι αριστεροί αμυντικοί από τη Β ομάδα. Ο Τσιμίκας έπαιξε τις προάλλες στα τελικά του ΕΥΡΟ -19 ετών κι ο Νικολάου πήρε το βάπτισμα του πυρός στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αντάλιασπορ.

• Ο Μαζουάκου, παρεμπιπτόντως, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο ρεπό που έχει δώσει ο προπονητής σε όλη την ομάδα πήγε το Σαββατοκύριακο στην πατρίδα του, τη Γαλλία.

• Να κρατήσουμε μία πισινή για τις εξελίξεις με το Γάλλο, διότι προσφορές μεγάλες έρχονται και για τον Ομάρ, από Αγγλία (ιδίως), Γερμανία και Πορτογαλία. Κι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει και τους δύο βασικούς του ακραίους μπακ. Παίζει ρόλο και το μέγεθος της κάθε πρότασης, αλλά και το πόσο εύκολο είναι να βρεθούν εναλλακτικές επιλογές. Για τον Ομάρ π.χ. υπάρχει τουλάχιστον η έτοιμη λύση του Σαλίνο. Για να δούμε.

• Τέλος, για το Μιλιβόγεβιτς, όπως έχω γράψει, ο Ολυμπιακός ζήτησε από τη Φενέρμπαχτσε 12,5 εκ. Ευρώ και δε νομίζω οι Τούρκοι να επανέλθουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: