Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Το βάρος σε φυσική κατάσταση και τακτική στην Καλλονή!


Σε υψηλούς ρυθμούς και με το βάρος να πέφτει στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της τακτικής συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλονής στο Πέιο της Ιταλίας.

Το βάρος σε φυσική κατάσταση και τακτική στην Καλλονή
Τα... βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής συνεχίζονται στο Πέιο της Ιταλίας μετά και το πέρας της 7ης μέρας στη γείτονα χώρα.

Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Θεοδωρίδη ακολούθησαν πρόγραμμα δύναμης στο γυμναστήριο σε 13 σταθμούς επί δύο σετ και στη συνέχεια ακολούθησε κρυοθεραπεία-αποθεραπεία στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.

Το μεσημέρι πριν από το γεύμα πραγματοποιήθηκε θεωρητική προσέγγιση στις κινήσεις-τοποθετήσεις των επιθετικών στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όσον αφορά στο pressing ψηλά, αλλά και την ανασταλτική λειτουργία των τριών επιθετικών στο χώρο του κέντρου καθώς και η λειτουργία των τριών επιθετικών στο «χτίσιμο» παιχνιδιού.

Η σημερινή ημέρα έκλεισε με το απογευματινό πρόγραμμα που περιελάμβανε τακτική.

Το προπονητικό επιτελείο καθοδήγησε τους ποδοσφαιριστές στο «χτίσιμο» παιχνιδιού και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό παίχτηκε παιχνίδι οχτώ εναντίον έξι με στόχο την ανάπτυξη από τα άκρα και παιχνίδι 11 εναντίον 11 στα δύο τρία του γηπέδου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: