Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Έκλεισε τον Τσαγκλαγιάν ο Ολυμπιακός!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr από την Τουρκία ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Καϊσέρι Ερσιγεσπορ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Ογουλτζάν Τσαγκλαγιάν.

Έκλεισε τον Τσαγκλαγιάν ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr από την Τουρκία οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την Καϊσέρισπορ για την απόκτηση του νεαρού ακραίου επιθετικού, Ογουλτζάν Τσαγκλαγιάν.

Πληροφορίες για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας υπήρχαν και τις προηγούμενες ημέρες με δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Τουρκία να αναφέρονται σε αυτό.

Ωστόσο πλέον τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει... Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την τουρκική ομάδα για την απόκτηση του 19χρονου άσου. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η συμφωνία επιβεβαιώνεται και από άτομα της Καϊσέρι Ερσιγεσπορ.

Το ποσό της μεταγραφής του Τσαγκλαγιάν θα φτάσει στα δύο εκατομμύρια ευρώ, με την ελληνική ομάδα να τα έχει βρει και με τον παίκτη για το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Αυτό θα έχει διάρκεια τριών ετών με απολαβές ύψους 400.000 ευρώ τον χρόνο. Αύριο θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: