Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Γρηγορίου: «Ομάδα με δύο πρόσωπα η ΑΙΚ»

Στη δύναμη που αντλεί από την έδρα της η ΑΙΚ εστίασε ο Μιχάλης Γρηγορίου που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς και την πορεία της προετοιμασίας.

Γρηγορίου: «Ομάδα με δύο πρόσωπα η ΑΙΚ»
Στη Στοκχόλμη κόντρα στην ΑΙΚ ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος και ο προπονητής του, Μιχάλη Γρηγορίου τονίζει τη σημασία αυτού του αγώνα.

Εστιάζει στη δύναμη της έδρας (7 νίκες και 1 ισοπαλία το ρεκόρ της) και γι’ αυτό ξεκαθαρίζει πως το πρώτο ματς θα είναι πολύ σημαντικό.

Ο κ. Γρηγορίου αναφέρεται παράλληλα στην προετοιμασία της ομάδας των δυτικών προαστίων αλλά και τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε στο «atromitosfc.gr»:

Για τις πρώτες 25 μέρες: «Ουσιαστικά πήγαμε πολύ καλά και είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς αυτή την περίοδο. Δουλέψαμε με γνώμονα όλη τη χρονιά και όχι αποκλειστικά για τα δύο ματς που έρχονται με την ΑΙΚ. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση και αν εξαιρέσουμε την ατυχία με τον Κοντοέ όλο το έμψυχο δυναμικό μας έλαβε κανονικά μέρος. Εκείνο που πρέπει να επισημάνω είναι ότι πρέπει να δουλεύουμε πολύ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια: «Διέκρινα μεγάλη θέληση από τους παίκτες που είναι αυτή την στιγμή το κυριότερο και δώσαμε μεγάλο βάρος στο τακτικό κομμάτι που επίσης είναι σημαντικό».

Για την ωφελιμότητα του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη: «Το συμπέρασμα που αποκόμισα είναι ότι θέλουμε παιχνίδια αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και κατανοητό. Γι’ αυτό και είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα στην απόδοσή μας. Σε κάθε περίπτωση όλα είναι συμπυκνωμένα και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια μόνο κέρδη μπορείς να έχεις».

Για τους Μπιτόλο, Λε Ταλέκ που ενσωματώθηκαν τελευταίοι: «Είναι δύο παίκτες με εμπειρία καθώς έπειτα από πολλά ονόματα καταλήξαμε σε αυτούς. Ο Μπιτόλο έρχεται από συνεχή παιχνίδια στην Αργεντινή, για τον Λε Ταλέκ το βιογραφικό του τα λέει όλα. Εκείνο όμως που πρωτίστως μας ενδιέφερε είναι ο καλός τους χαρακτήρας και τώρα πως θα εγκλιματιστούν όσο πιο γρήγορα στην οικογένεια του Ατρόμητου».

Για το νέο αίμα που ήρθε από την ομάδα Κ20: «Είναι πολύ ταλαντούχα παιδιά και η περσινή τους πορεία το αποδεικνύει. Δουλέψαμε πολύ καλά στο Πήλιο, συνεχίζουμε να δουλεύουμε κι εδώ μαζί τους γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

Για το ματς στη Στοκχόλμη: «Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι. Η ΑΙΚ είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Σουηδία και βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση κάτι που δυσχεραίνει το έργο μας. Είναι όμως και μια ομάδα με δύο πρόσωπα στο πρωτάθλημα της. Μέσα στην έδρα της έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία, εκτός έδρας έχει 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Γι’ αυτό και το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό αλλά εμείς έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για να παλέψουμε με ίσες πιθανότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: