Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Ελλακόπουλο η Καλλονή!!


Παίκτης της Καλλονής είναι και επίσημα ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος. Η ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του 23χρονου από την Τίγκρε.

Ανακοίνωσε Ελλακόπουλο η Καλλονή
Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε η Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου ήρθε σε συμφωνία με την Τίγκρε και ανακοίνωσε την Κυριακή τον δανεισμό του Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλου.

Ο 23χρονος ελληνικής καταγωγής έχει ήδη μεταβεί στην Ιταλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος (Emiliano Ellacopulos) είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Καλλονής μας! Ο 23χρονος Αργεντίνος ελληνικής καταγωγής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας και υπέγραψε δανεικός από την Τίγκρε.

Ο Ελλακόπουλος γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ατλέτικο Τίγκρε και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος για πέντε χρόνια με την φανέλα της. Τη φετινή περίοδο πήγε δανεικός στη Ουνιόν Σάντα Φε (Union Santa Fe).

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Καλλονής στην Ιταλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στην Παλέρμο σήμερα το απόγευμα.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: