Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Χριστοδούλου: «Έχει ιδιαιτερότητες η κλήρωση με την Ελλάδα»

Για το καλύτερο δυνατό θα παλέψει η Κύπρος, όπως τόνισε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «Μεγαλονήσου» στάθηκε στα ματς ειδικών συνθηκών κόντρα στην Ελλάδα.

Χριστοδούλου: «Έχει ιδιαιτερότητες η κλήρωση με την Ελλάδα»
Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η κλήρωση που φέρνει την Κύπρο απέναντι στην Ελλάδα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 στάθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «Μεγαλονήσου» τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στον όμιλο, ωστόσο, υπογράμμισε πως προέχουν οι υποχρεώσεις για τα προκριματικά του EURO 2016.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Όποια και να ήταν η κλήρωση, δεν θα μπορούσε να ήταν εύκολη για τη δική μας ομάδα. Αν δούμε και τα γκρουπ δυναμικότητας πριν την κλήρωση, είμαστε η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου αφού κληρωθήκαμε σε όμιλο με πέντε ομάδες.

Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καλό ή κακό που είμαστε σε όμιλο με πέντε ομάδες αντί με έξι, όμως, το δεδομένο είναι πως ως Εθνική Κύπρου θα τα δώσουμε όλα σε όλους τους αγώνες διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό.

Ξέρουμε τη δυναμικότητα του Βελγίου, η Βοσνία επανακάμπτει και το δείχνει στους τελευταίους της αγώνες, η Εσθονία είναι πάντα μια υπολογίσιμη αντίπαλος ενώ ασφαλώς έχει ιδιαιτερότητες η κλήρωση με την Ελλάδα.

Όμως, όλα αυτά θα τα δούμε με λεπτομέρεια στην ώρα τους. Για εμάς αυτό που προέχει είναι να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ουαλία στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου παίζουμε με το Βέλγιο.

Αυτή είναι η προτεραιότητα μας τη δεδομένη στιγμή και ελπίζω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, για να μπορέσουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες μας να πετύχουμε κάτι καλό στην τρέχουσα διοργάνωση των προκριματικών του EURO 2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια: