Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Μακ: «Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου»

Στην εντυπωσιακή νίκη εντυπωσιακή νίκη (5-0) του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι και τη δική του εμφάνιση μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Μακ: «Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου»
Παιχνίδι της ζωής του χαρακτήρισε ο Ρόμπερτ Μακ την εμφάνισή του στην εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

«Πραγματικά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το τι κάναμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός σε σάιτ της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «sport.aktuality.sk»

Για την εντυπωσιακή νίκη (5-0) του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι και τη δική του εμφάνιση:

«Μπορώ να πω ότι ήταν το παιχνίδι της ζωής μου. Κερδίσαμε με 5-0. Είναι καλύτερο για μένα να παίζω στην κορυφή της επίθεσης. Σέβομαι βεβαίως κάθε απόφαση του προπονητή, όπου και αν θέλει να παίξω. Η θέση του επιθετικού είναι η καλύτερη για μένα και το νέο σύστημα μου ταιριάζει πάρα πολύ. Πραγματικά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το τι κάναμε.

Είμαι γρήγορος από τη φύση μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω δουλέψει πολύ ποτέ πάνω σε αυτό. Είχα πάντα το πάνω χέρι σε σχέση με τους αντιπάλους μου σε αυτό τον τομέα και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να χρησιμοποιήσω την ταχύτητα μου για να πετύχω στο ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και με το σκορ που πετύχαμε, ο στόχος των ομίλων είναι πολύ κοντά. Περιμένουμε να παίξουμε τη ρεβάνς στη Δανία, αλλά σίγουρα είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Η ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας είναι πάντοτε φανταστική και είναι απόλαυση να παίζω μπροστά σε αυτό το κοινό, που μας δίνει μεγάλη δύναμη. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και κατά πάσα πιθανότητα στην Ευρώπη! Είναι μία αξέχαστη εμπειρία το να πανηγυρίζεις μαζί με αυτό τον κόσμο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: