Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Βέμερ: «Θέλουμε ό,τι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Εφικτό χαρακτήρισε τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου απ’ τον Παναθηναϊκό ο Γενς Βέμερ, ο οποίος μίλησε για τις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου των «πράσινων» και εμφανίστηκε έτοιμος να τις ικανοποιήσει

Βέμερ: «Θέλουμε ό,τι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού»
Έτοιμος να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι ο Γενς Βέμερ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε ενόψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό.

Ο Γερμανός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις που έχει απ' την Ελλάδα και τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τους φετινούς στόχους: «Προσπαθούμε και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα, βλέπουμε».

Για το αν είναι εφικτός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Αν νικάμε σε όλα τα παιχνίδια, ή σε περισσότερα παιχνίδια απ’ τους υπόλοιπους, βεβαίως. Είναι εφικτό».

Για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε κι εμείς την επιτυχία. Είναι φυσιολογικό. Οι οπαδοί είναι εδώ για να μας βλέπουν να νικάμε και το θέλουμε κι εμείς. Το καταλαβαίνω. Έχουμε τις ίδιες επιθυμίες, άλλωστε».

Για το αν η εμφάνιση στο ματς με την Καμπάλα επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, θα δούμε την Δευτέρα τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι δύσκολο ματς, όπως όλα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% της δύναμής μας. Έτσι, πιστεύω πως θα νικήσουμε».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις απ’ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα σε μια όμορφη χώρα και μια μεγάλη ομάδα. Είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για τον χρόνο προσαρμογής: «Δεν είμαι μόνο εγώ, κάθε παίκτης που παίρνει μεταγραφή χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί απ’ τους υπόλοιπους που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Πιστεύω ότι είμαι συνεχώς καλύτερα και πως θα μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα».

Για το αν επηρεάστηκε απ’ την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Σίγουρα το σκέφτηκα, όμως είδα την Ελλάδα, είδα τον Παναθηναϊκό, είδα πόσο όμορφα είναι όλα εδώ και ήθελα να έρθω. Στόχος μου είναι να μπορέσω να πετύχω, να παίξω διεθνή παιχνίδια και να αποκτήσω νέες εμπειρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: