Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

«Μεγάλος στόχος ο τελικός»

Ψηλά τον πήχη για τον Λυκούργο Τσάκωνα βάζει ο προπονητής του, Γιώργος Παναγιωτόπουλος. «Μεγάλος στόχος να περάσει στον τελικό των 200μ.», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μεγάλος στόχος ο τελικός»
Στόχο την πρόκριση του Λυκούργου Τσάκωνα στον τελικό των 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου έθεσε ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιάννη Κυφωνίδη λίγο πριν πετάξει για το Πεκίνο ώστε να βρεθεί στο πλευρό του αθλητή του. Ο προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, που υπήρξε και ο ίδιος μεγάλος αθλητής, έβαλε ψηλά τον πήχη.

«Είναι μια καλή χρονιά για το Λυκούργο. Συνεργαζόμαστε εννιά χρόνια κι έχει διαρκώς ανοδική πορεία. Φέτος έκανε ένα εντυπωσιακό ξεπέταγμα και τώρα πάει σε ένα πολύ δύσκολο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπει στον τελικό, αλλά αυτό θα προσπαθήσουμε», τόνισε.

«Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εγώ ήμουν πέμπτος το 1997. Ο Κώστας (σ.σ. Κεντέρης) έκανε κάτι απίστευτο για την εποχή του. Τώρα βλέπουμε κοντά στα 20 άτομα να έχουν επίδοση κοντά στα 20 δευτερόλεπτα. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε και για τη μάχη στα 100μ. τονίζοντας πως ο Γιουσέιν Μπολτ δεν παίζει χωρίς αντίπαλο. «Θα γίνει μάχη. Ο Γκάτλιν πιστεύω πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του στον Μπολτ. Δεν βλέπω τον Μπολτ στην ίδια κατάσταση με τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ πως αν κερδίσει, θα το κάνει πολύ δύσκολα. Ίσως και μια ήττα να του κάνει καλό για να δούμε έναν καλύτερο Μπολτ του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: