Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

«Ο Φελντέιν μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Βέβαιος πως ο Τζέιμς Φελντέιν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο πρώην προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας.

«Ο Φελντέιν μπορεί να κάνει τη διαφορά»
Τον ξέρει όσο λίγοι και δεν αμφιβάλλει για το ταλέντο του και την ικανότητά του να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας, Ορλάντο Αντίγκουα, μίλησε στο Goal για τον Τζέιμς Φελντέιν και εξέφρασε την πίστη πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

«Χάρηκα πολύ για τον Τζέιμς. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και με αρκετούς ευρωπαϊκούς τίτλους. Παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο και ο Τζέιμς έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει, αφού είναι κι αυτός παίκτης υψηλού επιπέδου. Θεωρώ πως είναι πανέτοιμος για να δείξει τις ικανότητές του και στην Ευρωλίγκα. Εγώ, πάντως, αν ήμουν προπονητής σε κάποια ομάδα που διεκδικούσε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, θα ήταν από τους πρώτους παίκτες που θα διάλεγα για το ρόστερ. Έχει όλα τα φόντα να κάνει τη διαφορά σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και βάζει ψηλά τον πήχη», τόνισε ο Ορλάντο Αντίγκουα.

inner
«Είναι πολύ ταλαντούχος, με τεράστιες δυνατότητες και καλός συμπαίκτης. Πάντα κοιτά τον διπλανό του και πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει. Μπορεί άνετα να παίξει και πόιντ γκαρντ, αφού διαθέτει άριστο χειρισμό της μπάλας και πολύ καλή πάσα, αν χρειαστεί. Εκτός των άλλων είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει εξαιρετικό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Θα τον χαρακτήριζα πολύπλευρο σκόρερ. Επίσης διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ κι αυτό είναι κάτι που θα καταλάβετε πολύ γρήγορα. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο διαβάζει το παιχνίδι και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να παίξει άνετα σε υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια υπάρχει και κάτι που πρέπει ακόμη να βελτιώσει και αυτό είναι δύναμη. Όμως φέρνει ισορροπία χάρη στην ταχύτητά του», πρόσθεσε.

Πέρα από το ταλέντο του, είχε να πει και τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα του 27χρονου άσου. «Είναι πολύ καλό παιδί. Οι συμπαίκτες του θα τον αγαπήσουν. Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα και παίζει πάντα για το καλό της ομάδας κι όχι του εαυτού του. Στην εθνική ομάδα ήταν και εξακολουθεί να είναι παράδειγμα προς μίμηση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: