Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Με… ευρωπαϊκό κοστούμι στο πρωτάθλημα!!

Τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στο Europa League θέλει να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Με… ευρωπαϊκό κοστούμι στο πρωτάθλημα
Το 5-0 επί της Μπρόντμπι δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον Ιγκόρ Τούντορ και τους παίκτες του να επιθυμούν να επαναλάβουν την εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης στο αποψινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού τίθενται αρκετά νέα πρόσωπα που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, όμως παραμένουν οι απουσίες για την αναμέτρηση για τους Θεσσαλονικείς με τους Ακρίτες.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τσίμιροτ και Τζιόλης, με τους Λέοβατς και Ροντρίγκες στα πλάγια. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σάμπο, Μακ και Ζάιρο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κ. Σαββίδης, Μυστακίδης και Κουλούρης.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Εργκους Κάτσε, Στέφανος Αθανασιάδης, με τον δεύτερο να είναι έτσι και αλλιώς ανέτοιμος. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Χαρίσης, Πόζογλου και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ ο Πέλκας τραυματίστηκε στον τελευταίο ματς με τους Δανούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: