Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ήρθε ο... ευλογημένος Γουόρεν για την ΑΕΚ!! (pics)

Ο Κρις Γουόρεν προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα για να αρχίσει προετοιμασία με την ΑΕΚ. «Ευλογημένος που θα παίξω στην ΑΕΚ», είπε ο Αμερικανός γκαρντ. Το απόγευμα φτάνει ο Ντάνιελ Όρτον.

Ήρθε ο... ευλογημένος Γουόρεν για την ΑΕΚ (pics)
Στην Αθήνα έφτασε το πρωί ο Κρις Γουόρεν. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ, που αρχίζει τη Δευτέρα. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου.

Στις 18:25 έρχεται από το Ντάλας και μέσω Λονδίνου ο νέος σέντερ της ΑΕΚ, Ντάνιελ Όρτον, ενώ το προσεχές διήμερο αναμένονται οι Μακ Κάρτερ και Μαλίκ Χέρστον.

Η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

-Πώς αισθάνεσαι που «πάτησες» Ελλάδα; «Αισθάνομαι ευλογημένος, που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην ΑΕΚ. Ελπίζω να διασκεδάσουμε παίζοντας μπάσκετ και να κερδίσουμε όσο περισσότερους αγώνες μπορούμε και να γράψουμε ιστορία».

-Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις. Πόσο ψηλά πιστεύεις, ότι μπορείτε να φτάσετε; «Μου αρέσει πολύ να παίζω ανταγωνιστικό μπάσκετ. Μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός, η δυνατότητα να προσαρμοστείς σε τέτοιες συνθήκες και να κερδίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα ματς, μαθαίνεις από αυτά και γίνεσαι πάντα καλύτερος».

-Η ΑΕΚ έχει ιστορικά ως στόχο την κορυφή. Θεωρείς ότι είναι μακριά αυτή η ώρα; «Όχι. Πιστεύω, ότι η ΑΕΚ μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πλάνο. Θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος μας είναι να κερδίζουμε».

-Ήταν δύσκολη ή εύκολη η απόφασή σου να διαλέξεις την ΑΕΚ ως την επόμενη ομάδα της καριέρας σου; «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που επιπλέον συμμετέχει στην Ευρώπη, και σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα μου το να έλθω σε μία τέτοια ομάδα».

-Τι μπορούμε να περιμένουμε από εσένα την περίοδο, που έρχεται; «Θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ για να κερδίζουμε. Κι όπως ξαναείπα, αυτό είναι το κυριότερο: Να κερδίζουμε σε κάθε ματς και να το διασκεδάζουμε».

-Τι είναι αυτό, που κάνει το παιχνίδι σου διαφορετικό σε σχέση με άλλους πλέι μέικερ; «Ξέρω να διαβάζω ένα παιχνίδι. Έχω την ικανότητα να αλλάξω ένα παιχνίδι αν χρειαστεί. Επίσης, μπορώ να βοηθήσω με τις ασίστ ή με το σκοράρισμα μου εφόσον μου ζητηθεί από την ομάδα».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ; «Ανυπομονώ πολύ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ελπίζω να διασκεδάσουν με το μπάσκετ, που θα παίξουμε».

-Την τελευταία φορά, που μιλήσαμε μας είχες πει πως θα ψάξεις στο «google» για να μάθεις περισσότερα πράγματα για την Ελλάδα. Τι έμαθες τελικά; «Ναι… Έψαξα και είδα ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη και οι άνθρωποι χαμογελούν συνέχεια. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη, και είναι κάτι που θέλω να ανακαλύψω από κοντά τους επόμενους μήνες».

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: