Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Όλα στον «αέρα» στον Άρη!!


Στη βάση τους επιστρέφουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα ποιος θα αναλάβει άμεσα της διοίκηση της ομάδας.

Όλα στον «αέρα» στον Άρη

Παράλληλα, παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί από τη διοίκηση της ομάδας ο Άλεξ Κάλας και ως εκ τούτου ο αδερφός του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με τον οποίο ήθελαν να συνεργαστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχει φέρει στους «κίτρινους» και δύσκολα θα μείνουν στη συνέχεια.

Πρόκειται για τους Γεωργιάδη, Καλογέρη, Σαμαρά, ενώ έπονται Λιόνης και Ν΄Λουντούλου. Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν πως αποχωρεί και ο Πεταυράκης που είναι δανεικός από την ΑΕΚ, αφού οι όροι του συμβολαίου του αναφέρουν πως θα έπαιζε στη Β’ Εθνική και όχι στη Γ’ Εθνική.

Για την επόμενη μέρα στη διοίκηση υπάρχει μία φημολογία πως μπορεί να αναλάβουν άνθρωποι του Ερασιτέχνη ή να δοθεί άμεσα το χρίσμα στους τέσσερις επιχειρηματίες με τη συμμετοχή του Νίκου Αρβανιτίδη.

Μόλις ξεκαθαρίσει αυτό, θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή, με τον Νίκο Αναστόπουλο να περιμένει στο ακουστικό του και ακούγεται παράλληλα το όνομα του Σάκη Τσιώλη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να επιστρέψει η αποστολή του Άρη από το Ζλάτιμπορ της Σερβίας, λόγω των παραπάνω εξελίξεων και τα πάντα είναι στον «αέρα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: