Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Τα λάθη (συνήθως) πληρώνονται!!

Το πλάνο για τον ΠΑΣ δούλεψε καλά (με αρκετή δόση τύχης) μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά ο Ναζλίδης «χτύπησε» στο 90+2’ εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Βελλίδη και η Βέροια «τσίμπησε» βαθμό (1-1).

Τα λάθη (συνήθως) πληρώνονται
Ένα γκολ για κάθε ομάδα στο τέλος του κάθε ημιχρόνου ήταν όλο το «ζουμί» στο Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) για την πρώτη αγωνιστική της Super League, αν και είχε αρκετές φάσεις η αναμέτρηση.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι που είδαν τον Τζαμέλ Αμπντούν να ταλαιπωρεί αρκετά την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Ακόστα στο 43’ και ο Ναζλίδης στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ματς

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες, οι περισσότερες για τη Βέροια, ένα όμως το γκολ και αυτό το πέτυχε ο ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η ουσία μετράει και αυτήν την είχαν οι Γιαννιώτες που σημείωσαν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα σε ένα σημείο του ματς που δεν απειλούσαν ιδιαίτερα. Το αντίθετο, ένιωθαν κίνδυνο.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο ξεκίνημα. Οι Ημαθιώτες σιγά-σιγά έπιασαν ρυθμό και άρχισαν να παίρνουν… μπρος με τον Αμπντούν που αποκτήθηκε φέτος να έχει πολλά κέφια και να ταλαιπωρεί αρκετά την αντίπαλη άμυνα, πότε παίζοντας αριστερά και άλλοτε δεξία, με τον Ναδάλες να δείχνει μεγάλη δυσκολία στο να τον σταματήσει.

Ωστόσο, τη μια ο Νάστος, τις άλλες ο Μαγέφσκι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις προσπάθειες του. Ο ΠΑΣ έμοιαζε ακίνδυνος και σε κακή… βραδιά, αλλά οι Τσάβες-Ακόστα το πήραν από το χέρι. Ο πρώτος έβγαλε φάση από το πουθενά και μπορεί το ωραίο του σουτ να μην κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο συμπαίκτης του, που καραδοκούσε τιμώρησε την αντίπαλη άμυνα για την αδράνεια της.

Ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του από εκεί και πέρα και το ματς έγινε αρκετά καλύτερο στο δεύτερο μέρος και για την ακρίβεια… ροκ. Ήταν ανοιχτό σε όλα. Σε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, αλλά και σε ισοφάριση για τη Βέροια, που συνέχισε να δημιουργεί, αλλά πλέον είχε αρχίσει να περνάει ο εκνευρισμός στους παίκτες της, που ολοκλήρωναν άτσαλα τις προσπάθειες τους.

Οι παίκτες του ΠΑΣ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που έκαναν στο β’ ημίχρονο, οι οποίες ήταν πιο πολλές και αρκετές συγκριτικά με το πρώτο και ο Ναζλίδης, που κράταγε το… καλό για το τέλος, ξετύλιξε «δώρο» του Βελλίδη και η Βέροια πήρε τουλάχιστον τον έναν βαθμό, ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Ετζεγκέλε, Νάστος, Όστϊτς (61’ Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87' Μάνος), Μαγέφσκι (73' Τάτος), Αμπντούν, Ναζλίδης

Στον πάγκο οι Βασιλειάδης, Άρτσε, Τσουμάνης, Μπατιόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ακόστα, Τσάβες (90+1' Κοζορώνης), Ίλιτς (66' Γιάκος), Μανιάς (81' Σαπαλίδης)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Απόστολος Σκόνδρας, Καρανίκας, Αυγενικού

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος, βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας, Χασάν Κούλα Τέταρτος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: