Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνο αν «γυαλίσει» κάποιος στον Άρνεσεν!!

Το «ελεύθερο» να κάνει άλλη μία μεταγραφή ελεύθερου παίκτη φαίνεται πως έχει ο Φρανκ Άρνεσεν από τον Ιβάν Σαββίδη, όμως ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση.

Μόνο αν «γυαλίσει» κάποιος στον Άρνεσεν
Η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φαίνεται πως είναι και η τελευταία του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα περίοδο, καθώς υπάρχουν μηδαμινές πιθανότητες να προχωρήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ενώ ο Φρανκ Άρνεσεν είχε το ελεύθερο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από τον Ιβάν Σαββίδη, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στο «ασπρόμαυρο» μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου.

Άλλωστε, και από τη διοίκηση τις προηγούμενες ημέρες είχε ειπωθεί πως με την απόκτηση ενός σέντερ φορ (δηλαδή του Βούλγαρου άσου), θα έχουν ολοκληρώσει κατά 99% τις μεταγραφές τους.

Στο μεταξύ φαίνεται πως δεν έχει προκύψει κάποια περίπτωση που να έχει «γυαλίσει» στον Δανό και όλα δείχνουν πως το ρόστερ θα μείνει ως έχει μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: