Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στο «καναβάτσο» ελέω... Αζάρ η Κύπρος!


Ήταν αλάνθαστη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η Κύπρος δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος και ηττήθηκε από το Βέλγιο των πολλών «αστέρων» χάρη σε ένα γκολ του Εντέν Αζάρ.

Στο «καναβάτσο» ελέω... Αζάρ η Κύπρος
Σε ακόμα ένα ματς των προκριματικών η Κύπρος δυσκόλεψε πολύ το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά στο τέλος υπέκυψε στην πίεση.

Αυτή τη φορά δράστης ήταν το Βέλγιο που για 86 λεπτά δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά τη λύση έδωσε –ποιος άλλος- ο Εντέν Αζάρ. Ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε τη σωστή στιγμή, στο σωστό σημείο μέσα στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την πάσα «πάρε-βάλε» του Μέρτενς που είχε περάσει ως αλλαγή.

Με αυτή τη νίκη το Βέλγιο εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της Ουαλίας και πλησίασε στον ένα βαθμό ενώ έχει εξασφαλίσει σίγουρα την παρουσία της έστω στη διαδικασία των μπαράζ.

Στον άλλο αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου, η Βοσνία δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα κόντρα στην Ανδόρα και με σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 3-0.

Βαθμολογία Β’ ομίλου

1. Ουαλία 18 (8)
2. Βέλγιο 17 (8)
3. Ισραήλ 13 (8)
4. Βοσνία 11 (8)
5. Κύπρος 9 (8)
6. Ανδόρα 0 (8)

Τα πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ουαλία – Ισραήλ 0-0

Βοσνία – Ανδόρα 3-0
(14’ Μπίτσακτσιτς, 30’ Τζέκο, 45’ Λούλιτς)

Κύπρος – Βέλγιο 0-1
(86’ Αζάρ)

Τα ματς της 9ης αγωνιστικής

Ανδόρα – Βέλγιο
Βοσνία – Ουαλία
Ισραήλ - Κύπρος *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: