Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Σερμαντίνι: «Κορυφαίος ο Σπανούλης, η Ελλάδα για χρυσό» (Web TV)

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι χαρακτήρισε ομάδα χρυσού μεταλλίου την Ελλάδα, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα στους φίλους του από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Σερμαντίνι: «Κορυφαίος ο Σπανούλης, η Ελλάδα για χρυσό» (Web TV)
Παρά την πικρία του για τη βαριά ήττα της Γεωργίας από τη Σλοβενία, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι απάντησε με χαμόγελο στις ερωτήσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων αποθεώνοντας την Εθνική, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη.
 
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση κι έναν πολύ καλό προπονητή. Θα πρέπει να σταματήσουμε όλους τους Έλληνες παίκτες. Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος, αλλά θα προσπαθήσουμε. Έχω πολλούς καλούς φίλους στην ελληνική ομάδα, υπήρξα με πολλούς συμπαίκτης και αντίπαλος στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Ό,τι κι αν γίνει, θα παραμείνουμε καλοί φίλοι. Τους εύχομαι καλή τύχη στη διοργάνωση και θεωρώ πως είναι από τα φαβορί, ακόμη και για το χρυσό μετάλλιο», δήλωσε ο νέος σέντερ της Ανδόρας.

Όσο για την ήττα από τη Σλοβενία και το 0/2 της ομάδας του στο τουρνουά, ανέφερε: «Εμείς δεν παίξαμε καλά. Η Σλοβενία είναι καλή ομάδα, πέτυχαν πολλά τρίποντα και εύκολα καλάθια, με συνέπεια να μείνουμε πίσω στο σκορ. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε».







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: