Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ψάχνουν «κόλπο γκρόσο» με Ζιανί!

Με την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού Καρίμ Ζιανί φλερτάρει ο Πλατανιάς, που προσπαθεί να κάνει δικό του τον πρώην άσο των Μαρσέιγ και Βόλσμπουργκ.

Ψάχνουν «κόλπο γκρόσο» με Ζιανί
Δίχτυα στην ελεύθερη αγορά φαίνεται πως έχουν ρίξει στον Πλατανιά, που ψάχνουν να ενισχυθούν έστω και την ύστατη ώρα με έναν μεσοεπιθετικό, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ελέυθερους ποδοσφαιριστές, με τον Καρίμ Ζιανί να να βρίσκεται στο στόχαστρο των Χανιωτών.

Η ομάδα των Χανίων προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον 33χρονο Αλγερινό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τη φανέλα των Τρουά, Σοσό, Μαρσέιγ και Βόλσμπουργκ, καθώς και με την εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Ο Ζιανί που έχει γεννηθεί στη Γαλλία, απασχόλησε το τελευταίο διάστημα και τον Ηρακλή, με τον «Γηραιό» να μην πείθεται τελικά να εντάξει στο ρόστερ του τον αλγερινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βγάζει τα προς το ζην στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Al-Fujairah SC, ενώ το χαμηλό κασέ του – περίπου 150.000 ευρώ – επιτρέπει στους Κρητικούς να εξετάζουν τη συγκεκριμένη επιλογή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: