Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στην αναμονή ο Μπέιλ και η παρέα του!

«Χρυσή» ευκαιρία να εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό από σήμερα την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016 έχασε η Ουαλία, αφού δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση του Ισραήλ μένοντας στο 0-0.

Στην αναμονή ο Μπέιλ και η παρέα του
Η προσμονή ήταν μεγάλη, η στήριξη από 35.000 φιλάθλους ήταν συνεχής, αλλά η Ουαλία δεν κατάφερε να «σφραγίσει» σε πολύ μεγάλο βαθμό από σήμερα την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016, την πρώτη στην ιστορία της.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ και η παρέα του κυριάρχησαν πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας πολλές ευκαιρίες να πετύχουν το «χρυσό» γκολ, πραγματοποιώντας 17 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις 2 των φιλοξενούμενων, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην ομάδα του Κρις Κόουλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ουαλία έφτασε στο γκολ, αλλά ο διαιτητής σωστά δεν κατοχύρωσε το τέρμα του Τσερτς, αφού τη στιγμή που ο Μπέιλ έκανε την κεφαλιά-πάσα, ο επιθετικός βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ.

Πλέον, η Ουαλία έχει 18 βαθμούς και το Ισραήλ 13, οπότε η πολυπόθητη πρόκριση για τους «Δράκους» παίρνει… αναβολή για τις επόμενες δύο αγωνιστικές που έχουν απομείνει στον όμιλο.

Βαθμολογία Β’ ομίλου

1. Ουαλία 18 (8)
2. Βέλγιο 14 (7)
3. Ισραήλ 13 (8)
4. Κύπρος 9 (7)
5. Βοσνία 8 (7)
6. Ανδόρα 0 (7)

Τα πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ουαλία – Ισραήλ 0-0
Βοσνία – Ανδόρα (21:45)
Κύπρος – Βέλγιο (21:45)

Τα ματς της 9ης αγωνιστικής

Ανδόρα – Βέλγιο
Βοσνία – Ουαλία
Ισραήλ - Κύπρος
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: