Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κοκόσκοφ: «Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα»

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, όχι όμως και την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά την ήττα της Γεωργίας από τη Σλοβενία, ενώ έδωσε σύνθημα για νίκη επί της Ελλάδας.

Κοκόσκοφ: «Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα»

«Δεν πιστεύω πως παίξαμε άσχημα, αλλά η Σλοβενία έπαιξε καλύτερα. Βρήκε ελεύθερα σουτ και απέκτησε αυτοπεποίθηση από την ευστοχία της. Εμείς παλέψαμε, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι κι αυτό είναι κάτι που κρατάμε, παρά τη στενοχώρια για την ήττα μας. Μου άρεσε που συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Σεβόμαστε τη Σλοβενία και τον κόουτς Ζντοβτς, ξέρουμε πόσο ταλαντούχα ομάδα έχουν. Θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν για τη νίκη, ακόμη και κόντρα στην Ελλάδα την Τρίτη», τόνισε ο Γεωργιανός τεχνικός, που εργάζεται ως βοηθός στους Τζαζ.

Από πλευράς παικτών, ο Βίκτορ Σανικίτζε, είπε: «Ξέραμε πως η Σλοβενία είναι σκληρή ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί, αλλά είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοια ποσοστά ευστοχία. Όπως και να’ χει, ήταν καλύτεροι και μας νίκησαν. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: