Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Λεβ: «Πιο επικίνδυνοι οι Σκωτσέζοι»

Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, δήλωσε πως η απρόσμενη ήττα της περασμένης Παρασκευής για την Σκωτία απέναντι στην Γεωργία θα την κάνει πιο επικίνδυνη απέναντι στην δική του ομάδα.
«Πηγαίνω στο Χάμπντεν για πρώτη φορά. Δεν είχα την τύχη να πάω ποτέ εκεί ως παίκτης ή ως προπονητής. Ανυπομονώ γι' αυτό καθώς υπάρχει μοναδική ατμόσφαιρα, τιμή και πάθος όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές αλλά και από τον κόσμο.
Δεν νομίζω πως η ήττα της Σκωτίας από την Γεωργία είναι πλεονεκτική για εμάς, κάθε άλλο. Το γεγονός αυτό δεν θα κάμψει το μαχητικό πνεύμα της ή το πάθος της. Ξέρω πως η ομάδα και ο προπονητής θα είναι στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα και αυτό θα τους κάνει πιο επικίνδυνους.
Θεωρώ ότι θα αφήσουν την ήττα πίσω τους και θα θελήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα για τα παιχνίδια που απομένουν. Θα δώσουν τα πάντα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μπορεί να βρίσκονται πίσω από εμάς την Πολωνία και την Ιρλανδία, αλλά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό» ανέφερε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: