Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται στον Ατρόμητο!!

Τη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να… γεμίσουν μπαταρίες εκμεταλλεύονται αυτές τις μέρες στον Ατρόμητο, την ίδια στιγμή όμως η αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται.

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται στον Ατρόμητο
Μία πολύ ευκαιρία ώστε να επανέλθουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης αποτελεί για τον Ατρόμητο η διακοπή του πρωταθλήματος και ειδικά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, στο οποίο ούτως ή άλλως υπολόγιζε το τεχνικό τιμ των Περιστεριωτών.

Οι παίκτες της ομάδας σήμερα είχαν ρεπό και από αύριο αναμένεται να επανέλθουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και φουλ προετοιμασίας για το πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ξάνθη. Οι Ακρίτες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορεί να πέτυχαν κάποιο τέρμα, αλλά ούτε δέχθηκαν και ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να δουλέψει με τους παίκτες του ειδικά στη διάσπαση μιας πολύ κλειστής άμυνας.

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα αυτό της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού που θα κληθεί να καλύψει το πολύ σοβαρό κενό που προκλήθηκε από τον τραυματισμό του Πάπε Εμπόου.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος μαζί με τον Μιχάλη Γρηγορίου συνεχίζουν την αναζήτηση του «εκλεκτού» για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.

Εξετάζονται όλες οι αγορές, προτείνονται αρκετοί παίκτες σε καθημερινή βάση, αλλά δεν πρόκειται να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, απλά και μόνο για να αποκτηθεί και η κάθε περίπτωση περνά από κόσκινο.

Με τις μέρες να περνούν, είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η υπόθεση να… τραβήξει μέχρι τέλους της διορίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: