Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο «άγνωστος» Τζέραρντ της Αμερικής!!

Ο Στήβεν Τζέραρντ δηλώνει πως απολαμβάνει την ανωνυμία του στο Λος Άντζελες και περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του χωρίς τις παρεμβάσεις θαυμαστών και Τύπου.

Ο «άγνωστος» Τζέραρντ της Αμερικής
Πριν από πολλά χρόνια, ο μικρός Τζέραρντ ονειρευόταν να γίνει ένας διάσημος ποδοσφαιριστής, τον οποίο όλοι θα αναγνώριζαν και θα επευφημούσαν.

Μεγαλώνοντας, έπαιξε στην Λίβερπουλ, η καριέρα του απογειώθηκε και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε. Όμως διαπίστωσε πως τελικά, το να είσαι διάσημος δεν είναι πάντα και τόσο καλό. Ώσπου μετακόμισε στην Αμερική και τα πράγματα άλλαξαν και πάλι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello! ο ποδοσφαιριστής της LA Galaxy, αναφέρει πως χαίρεται πλέον απόλυτα την ανωνυμία του στο Λος Άντζελες: «Μπορώ να περπατάω στον δρόμο, χωρίς να με σταματούν κάθε πέντε λεπτά».

inner

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι, μετά από 17 χρόνια καριέρας με την ομάδα της Λίβερπουλ, μετακόμισε με την γυναίκα του Άλεξ και τρεις κόρες τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και -όπως λέει- βρήκε την υγειά του: «Δεν μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Εδώ κατέχω την τελευταία θέση στην λίστα των διάσημων (μιας και το ποδόσφαιρο δεν είναι και το πιο δημοφιλές σπορ των ΗΠΑ) και το βρίσκω τέλειο. Έχω γίνει κουλ μπαμπάς, πάμε βόλτες σε πάρκα, παραλίες, λούνα παρκ χωρίς να μας διακόψει κανείς. Μπορεί να μείνουμε εκεί για έξι ώρες χωρίς να με αναγνωρίσει κανείς. Κι αν κάποιος πει το όνομά μου, δεν είναι σίγουρος ότι είμαι πράγματι εγώ».

Οι κόρες του Λίλι-Ελλα, Λέξι και Λούρδη απολαμβάνουν περισσότερο τον μπαμπά τους και μάλιστα η οικογένεια Τζέραρντ σχεδιάζει ήδη τις διακοπές των Χριστουγέννων, χωρίς πλέον το βαρύ πρόγραμμα του αγγλικού πρωταθλήματος: «Θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι και είναι ωραίο που θα μπορούμε να πιούμε καμιά μπίρα όπως όλοι. Μετά θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη για την Πρωτοχρονιά, κάτι που ήταν αδύνατον να κάνουμε τα προηγούμενα χρόνια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: