Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ομάρ: «Το καλύτερο μου παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του, στο παιχνίδι της Νορβηγίας με την Κροατία, έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, θεωρώντας ότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Ομάρ: «Το καλύτερο μου παιχνίδι»

«Μπορεί να ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι. Έπαιξα από την αρχή σήμερα και νομίζω ότι τα πήγα καλά, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Έκανα αρκετές κούρσες και είχα ενέργεια σε όλο το ματς» ανέφερε ο άσος του Ολυμπιακού.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο γεννημένος στο Όσλο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια που απομένουν για τη Νορβηγία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

«Αμυντικά ήμασταν σταθεροί. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δε δεχόμαστε γκολ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτό. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο και αμυνόμαστε πολύ καλά σαν ομάδα και όχι οκαθένας ξεχωριστά. Τώρα ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό φθινόπωρο για την εθνική Νορβηγίας, με δύο παιχνίδια να απομένουν. Είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης απευθείας στο Euro 2016, αλλά ο προπονητής δεν θέλει να μιλάμε γι' αυτό» τόνισε, για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά αυτό ήταν μόνο ένα παιχνίδι. Δεν είμαστε στην τελική φάση. Έχουμε δύο ακόμη ματς για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Μπορούμε να χαρούμε για τη νίκη μας σήμερα, αλλά καλύτερα να μην μιλάμε για τα τελικά ακόμη. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο φθινόπωρο και μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε τη Μάλτα στην έδρα μας και να έχουμε ένα βαθμό τουλάχιστον εκτός έδρας με την Ιταλία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: