Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δοκιμάζει νεαρό Βενεζουελάνο ο Παναθηναϊκός!


Έπειτα από σχετική εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο 17χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα, Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας, δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό.

Δοκιμάζει νεαρό Βενεζουελάνο ο Παναθηναϊκός
Επικεφαλής ενός δικτύου σκάουτινγκ ποδοσφαιριστών στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο να αναχωρήσει με προορισμό την Αργεντινή για να τσεκάρει (μαζί με τον Εζεκιέλ Γκονζάλες) ορισμένους παίκτες και γιατί όχι να προχωρήσει τις επαφές μαζί τους.

Πριν από την αναχώρηση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού», ο Αργεντινός εισηγήθηκε να δοκιμάσει ο Γιάννης Αναστασίου τον Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας.

Πρόκειται για 17χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Κ18 της Ατλέτικο Βενεζουέλα και στην πατρίδα του χαρακτηρίζεται ως «διαμάντι» που έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα.

Ο νεαρός άσος διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του, ενώ είναι γιος του Νταβίντ Μάκιντος που είναι 26 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μάλιστα, την Κυριακή έκανε τη δεύτερη προπόνηση υπό την επίβλεψη του διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά και του κ. Ρότσα και αναμένεται να μείνει στο Κορωπί για μία περίπου εβδομάδα και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Σύμφωνα τώρα με την «Πράσινη», τις προηγούμενες εβδομάδες δοκιμάστηκαν επίσης ο 17χρονος Περιουβιανός Τζαμίλ Ορόσκο και ένας ακόμη Βενεζουελάνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: