Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ενισχύει το κέντρο!

Σκέψεις για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου κάνει από τώρα ο Μάρκο Σίλβα. Αποφασισμένος να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή ο Πορτογάλος.

Ενισχύει το κέντρο
Το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου μπορεί να περιμένει; Όχι… Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με τον Πλατανιά αλλά στο μυαλό δεν μπορεί να μην είναι και το επόμενο, εκείνο με τους «βαυαρούς».

Ο Μάρκο Σίλβα, λοιπόν, ενδέχεται κατά του Πλατανιά να δοκιμάσει κάποια από τα πλάνα που ενδέχεται να είναι αποδοτικά και στο πρώτο δυνατό παιχνίδι της σεζόν. Φυσικά δεν τίθεται θέμα δυναμικότητας αλλά αυτό που θέλει ο πορτογάλος είναι να τσεκάρει πώς θα συνεργαστούν οι ποδοσφαιριστές του.

Η μεγάλη αλλαγή που σκέφτεται ο Μάρκο Σίλβα έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή. Σκέφτεται να την ενισχύσει καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι για να ελπίζει με την Μπάγερν η δύναμη πυρός της είναι εκεί. Έτσι σκοπεύει να βάλει τρεις παίκτες στον άξονα στη μεσαία γραμμή κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ένας εκ των Πάρντο η Φορτούνη.

Πλέον, μεγάλο ενδιαφέρον έχει τους παίκτες που θα επιλέξει για την τριάδα αυτή. Έχοντας τους Σιόβα και Μανιάτη μη διάθέσιμους για το πρώτο ματς, μπορεί να επιλέξει τους Καμπιάσο, Μπουχαλάκη και τον Σιόβα με τον Μποτία να παίρνει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: