Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ρομπέρτο: «Χωρίς τον κόσμο, δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα πολλά»

Εντυπωσιασμένος από τη στήριξη του κόσμου δήλωσε ο Ρομπέρτο στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη χορηγό εταιρεία που του προμηθεύει τα γάντια.

Ρομπέρτο: «Χωρίς τον κόσμο, δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα πολλά»

Ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε πολύτιμη τη στήριξη του κόσμου ενώ τόνισε ότι βλέποντας τις εικόνες του κόσμου που περίμενε για ένα εισιτήριο έμεινε εντυπωσιασμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο:

Για τη χορηγό εταιρεία και τα νέα του γάντια: «Είμαι ευχαριστημένος με τη νέα μου συνεργασία, αλλά και από το ίδιο το προϊόν που έχει όλες τις προϋποθέσεις και την τεχνολογία για να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση ενός τερματοφύλακα. Όπως αντιλαμβάνεστε εκτός από τη δουλειά και το ταλέντο, στη θέση μας παίζει ρόλο και η υλικοτεχνική υποστήριξη και αυτό μου το παρέχει πλήρως η συγκεκριμένη εταιρεία. Έτσι, λοιπόν, από τη στιγμή που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου, συνεχίζω να την εμπιστεύομαι και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Για τα πρώτα του γάντια: «Τα πρώτα μου γάντια μου τα χάρισαν οι γονείς μου. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά στα γάντια των τερματοφυλάκων. Πάντως θυμάμαι ότι το πρώτο βράδυ που μου τα χάρισαν κοιμήθηκα αγκαλιά με αυτά».

Για το μήνυμα που έστειλε πρόσφατα στον Ντε Χέα: «Τον Ντε Χέα τον γνωρίζω και έχουμε πορευθεί μαζί, οπότε γνωρίζω πλήρως την πορεία του. Με το συγκεκριμένο μήνυμα ήθελα να τον στηρίξω ψυχολογικά για όσα βιώνει αυτή την περίοδο».

Για την παρουσία του κόσμου στα εκδοτήρια για ένα εισιτήριο για τον αγώνα με την Μπάγερν: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη στην ομάδα. Δίχως αυτόν δεν θα είχαμε πετύχει, όλα αυτά που έχουμε καταφέρει. Η παρουσία του κόσμου είναι πάντα σημαντική και το γεμάτο γήπεδο μας δίνει την ώθηση για καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Είδα τις εικόνες σήμερα από τον κόσμο (σ.σ. για την αγορά των εισιτηρίων με την Μπάγερν) και είναι πραγματικά εντυπωσιακό».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: