Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ξέσπασε στη σημαία της Σερβίας ο Μίροτιτς!! (vid)

Εκτός εαυτού ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς μετά την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία, με αποτέλεσμα να την πληρώσει μια σημαία της Σερβίας. Λίγο έλειψε πάντως να προκληθεί... διπλωματικό επεισόδιο.

Ξέσπασε στη σημαία της Σερβίας ο Μίροτιτς (vid)
Χαμός έχει γίνει μετά την κίνηση του Νίκολα Μίροτιτς, να σκίσει τη σημαία της Σερβίας την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια, μετά την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία για τον 2ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ.

Ο λόγος που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα, προκύπτει από το γεγονός πως ο άσος των Chicago Bulls έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο, με αποτέλεσμα η κίνηση του να θεωρηθεί προκλητική αλλά και με πολιτική χροιά.

Βέβαια ο παίχτης της Ισπανίας, φρόντισε να απολογηθεί και να εξηγήσει μέσω του λογαριασμού του στο twitter τους λόγους που οδήγησαν στη συγκεκριμένη αντίδραση, λέγοντας πως δεν ήθελε να προσβάλει κανένα σύμβολο.

«Είμαι βαθύτατα λυπημένος, αναφορικά με την αντίδραση μου μετά το παιχνίδι. Δεν συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για σημαία, πολύ δε περισσότερο γι αυτήν της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα, εξαιτίας της έντασης του παιχνιδιού και ένιωσα κάτι στο πρόσωπο μου. Δεν θα προσέβαλα ποτέ κανένα σύμβολο» σχολίασε στο twitter.

Το σχόλιο του Μίροτιτς στο twitter








Δείτε το επίμαχο βίντεο με την αντίδραση του παίχτη




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: