Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

«Μπορεί να κάνει θαύματα ο Μάγκατ, κερδίζει τους παίκτες ο Σούστερ»

Το προφίλ των υποψήφιων τεχνικών της Εθνικής Ελλάδας, Φέλιξ Μάγκατ και Μπερντ Σούστερ, σκιαγράφησε ο Έλληνας δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορεί να κάνει θαύματα ο Μάγκατ, κερδίζει τους παίκτες ο Σούστερ»
Φέλιξ Μάγκατ και Μπερντ Σούστερ φαίνεται πως βρίσκονται μεταξύ των υποψήφιων προπονητών που εξετάζει η ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας.

Για τους δύο Γερμανούς προπονητές μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o δημοσιογράφος του περιοδικού Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, ο οποίος μάλιστα σκιαγράφησε και τα προφίλ τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαβρίτσας στην εκπομπή «Σελιάνα – Περθώρι 2-0» με τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Στη Γερμανία πουλάει ό,τι ελληνικό υπάρχει, πόσω μάλλον για την Εθνική Ελλάδας. Στα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως η εθνική Ελλάδας χρειάζεται τον Γερμανό της, όπως είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια με τον Ότο Ρεχάγκελ και μετά ήρθε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Φέλιξ Μάγκατ είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, για εμένα θα είναι πολύ μεγάλο κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν μπορέσουν να τον κερδίσουν. Το μόνο θέμα που υπάρχει διαχρονικά με εκείνον είναι η συνύπαρξή του με την… νεολαία. Πρόκειται για ένα χάσμα γενεών, αλλά όταν γίνεται γνωστό ποιος είναι το αφεντικό μπορεί να κάνει θαύματα, όπως έγινε στη Βόλφσμπουργκ.

Από την πλευρά του, ο Σούστερ μπορεί να δουλέψει αθόρυβα με νέους παίκτες, έχει αυτό το κοσμοπολίτικο, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, που όμως καταφέρνει να κερδίζει τους παίκτες με τη συμπεριφορά του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: