Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

«Ψήνεται» επιστροφή Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ!


Η μη μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αποτέλεσε το «σίριαλ» του καλοκαιριού. Στη Γιουνάιτεντ όμως το σκέφτηκαν ξανά και επαναφέρουν τον Ισπανό.

«Ψήνεται» επιστροφή Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ

Μετά το «ναυάγιο» πάντως, στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» εξετάζουν την άμεση επιστροφή του Ισπανού τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ το προσεχές Σάββατο.

Αφού θα μείνει που θα μείνει λοιπόν ο Ισπανός στο Μάντσεστερ, σκέφτονται να τον αξιοποιήσουν, ώστε να μην τον πληρώνουν τσάμπα και... βερεσέ.

Μετά την απραξία το τελευταίο διάστημα, ο παίκτης της Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε με τη φανέλα των «φούριας ρόχας» απέναντι στη FYROM και πλέον είναι κοντά στο να πάρει φανέλα βασικού και με τους «κόκκινους διαβόλους».

Για να συμβεί πάντως αυτό, θα πρέπει να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον άνθρωπο που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για όσα συμβαίνουν στο «Ολντ Τράφορντ» και δεν είναι άλλος από τον Λουίς Φαν Χάαλ, με τον οποίο θα συναντηθεί ο Ισπανός τερματοφύλακας μόλις επιστρέψει στην Αγγλία.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως μετά το τετ-α-τετ των δύο ανδρών θα βρεθεί η «χρυσή τομή», οπότε και ο Ντε Χέα θα βγει από το ψυγείο άμεσα, με πιθανό σενάριο το να αγωνιστεί ακόμα και στο σπουδαίο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το επόμενο Σάββατο για την 5η αγωνιστική της Premier League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: