Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η άγνωστη πρόταση στον Μπερμπάτοφ!!

Η Άστον Βίλα ήταν μία… ανάσα από την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος τελικά συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όμως και η Αστάνα από το Καζακστάν είχε κινηθεί για τον Βούλγαρο άσο.

Η άγνωστη πρόταση στον Μπερμπάτοφ
Μία άγνωστη ιστορία που αφορά εν μέρει τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς ο Βούλγαρος επιθετικός πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και ενώ ήταν στο «στόχαστρο» της Άστον Βίλα είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Αστάνα.

Η ομάδα από το Καζακστάν μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League, αποκλείοντας τον ΑΠΟΕΛ, ήρθε σε επαφή με την πλευρά του 35χρονου παίκτη.

Μάλιστα, δημοσιεύματα σε Καζακαστάν και Βουλγαρία υποστήριζαν ότι ο Μπερμπάτοφ έδειξε θετικός στο συγκεκριμένο ενδιαφέρον, όμως το θέμα δεν προχώρησε πρώτα από για οικονομικούς λόγους (η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του ο παίκτη) και ο άλλος ήταν πως η Αστάνα δεν μπόρεσε να πάρει από την Ομοσπονδία της χώρας εξαίρεση για να δηλώσει τον Μπερμπάτοφ στη λίστα της UEFA. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: