Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια, αλλά και απογοήτευση του Σερ Μπόμπι για το χαμένο ρεκόρ!!


Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον συνεχάρη τον Γουέιν Ρούνεϊ για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας, αλλά δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του για την απώλεια του δικού του ρεκόρ.

Συγχαρητήρια, αλλά και απογοήτευση του Σερ Μπόμπι για το χαμένο ρεκόρ
Σε μια ακόμη σημαντική σελίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου που γράφτηκε εχθές το βράδυ, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ήταν παρών. Μόνο που αυτή την φορά ήταν στο Γουέμπλεϊ για να δώσει την σκυτάλη του πρώτου σκόρερ στον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο μεγάλος Σερ του αγγλικού πρωταθλήματος έδωσε συγχαρητήρια στον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας για την κατάρριψη του ρεκόρ των 49 γκολ που κατείχε ο ίδιος, παραδεχόμενος ωστόσο την λύπη του για την απώλειά του: «Ήμουν πάντα περήφανος για αυτό το ρεκόρ, και δεν μπορώ να αρνηθώ πως απογοητεύτηκα λίγο που το έχασα», δήλωσε λίγο μετά το ματς της Αγγλίας με την Ελβετία, «Παρ’ όλα αυτά είμαι ενθουσιασμένος που ο Γουέιν, ως αρχηγός της Εθνικής μας αλλά και του αγαπημένου μου συλλόγου, της Μάντσεστερ Γ., είναι πλέον ο κάτοχος του ρεκόρ. Συγχαρητήρια Γουέιν, αυτή είναι μια στιγμή περηφάνιας για εσένα και την οικογένειά σου».

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον προέβλεψε πως ο Ρούνεϊ θα μείνει για πολύ καιρό στην κορυφή των σκόρερ και πως έχει μπροστά του πολλά χρόνια να πετύχει κι άλλα γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: