Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Κρίσιμο δεκαήμερο για χορηγό στον ΠΑΟΚ!!

Χορηγό για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ΠΑΟΚ ψάχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι έχουν προχωρημένες επαφές με διάφορες στοιχηματικές εταιρείες.

Κρίσιμο δεκαήμερο για χορηγό στον ΠΑΟΚ
Στο επίκεντρο βρίσκεται το θέμα του βασικού χορηγού στη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Έχουμε φτάσει στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όμως τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τον ΟΠΑΠ αναγκάζουν πολλούς συλλόγους μεταξύ των οποίων και ο «Δικέφαλος του Βορρά» να μένουν χωρίς χορηγό στις εμφανίσεις του.

Για αυτό τον λόγο το τελευταίο διάστημα οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με διάφορες στοιχηματικές (κατά κύριο λόγο) εταιρείες.

Όπως γράφει η Live Sport, εκείνη που φαίνεται πως κερδίζει τη… μάχη είναι η Sporting Bet, η οποία προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα μπορούσαν να είναι περισσότερα για τον σύλλογο, αν είχαν συμφωνήσει από το περασμένο Ιούλιο και πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται κρίσιμο για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει το βασικό του χωρικό στην πρεμιέρα του Europa League με την Γκαμπάλα και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την ΑΕΚ στην Τούμπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: