Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας… φανταστικός «κανονιέρης»!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των οπαδών και έτσι οι φίλοι της Άρσεναλ είπαν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του ίντερνετ και να κάνουν το όνειρο τους... πραγματικότητα.

Ένας… φανταστικός «κανονιέρης»

Το βράδυ λοιπόν της περασμένης Κυριακής θα ξεκινήσει ένα trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θέμα τη σπουδαία μεταγραφή της Άρσεναλ, ενός ποδοσφαιριστή μόλις 16 ετών, του Ρεξ Σεκό, για χάρη του οποίου οι «κανονιέρηδες» φαινόταν πως δαπάνησαν σχεδόν 34 εκ. ευρώ.

Φυσικά θα αναρωτηθείτε και δικαίως που είναι το παράξενο της ιστορίας.

Αυτό έγκειται στο γεγονός πως τέτοιος ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει και βρίσκεται μόνο στη φαντασία των φίλων του λονδρέζικου συλλόγου, οι οποίοι μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν και ξεγέλασαν τους πάντες, κάνοντας άπαντες να ψάχνουν τον περιβόητο... Σεκό.

Τόσο το όνομα, όσο και τα στοιχεία, αλλά ακόμα και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ήταν όλα... φανταστικά, ενώ ο λόγος δημιουργίας αυτής της είδησης παραμένει αδιευκρίνιστος, καθώς είναι άγνωστο με ποιον τρόπο και από που ξεκίνησε.

Οι χρήστες πάντως του twitter φάνηκαν ιδιαιτέρως δημιουργικοί, αφού έφτιαξαν ένα πληρέστατο προφίλ του φανταστικού αυτού παίχτη, ενώ δεν παρέλειψαν να μπουν ακόμα και στη διαδικασία συγκρίσεων, με τα αποκτήματα των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: