Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

«Πατρίδα μου η Ελλάδα, ομάδα μου η Σλοβενία»

Διχασμένος θα είναι ο Στέφανος Δέδας το μεσημέρι της Τετάρτης. Κι αυτό γιατί ως βοηθός του Γιούρε Ζντοβτς στη Σλοβενία θα τεθεί αντιμέτωπος με την πατρίδα του.

«Πατρίδα μου η Ελλάδα, ομάδα μου η Σλοβενία»
Ο Στέφανος Δέδας ενώνει Ελλάδα και Σλοβενία, αλλά ο ίδιος θα βρεθεί… ανάμεσα το μεσημέρι της Τετάρτης (16:00) στον αγώνα των δύο ομάδων.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες που έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, αλλά η ομάδα μου σε αυτό το Ευρωμπάσκετ είναι η Σλοβενία και είμαι αφοσιωμένος στην προσπάθειά της», δήλωσε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ζντοβτς.

«Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τον Γιούρε. Ήμασταν μαζί στη Ρωσία και στην Τουρκία, ενώ πρώτη φορά που συνεργάστηκα με τη Σλοβενία ήταν το 2009», πρόσθεσε.

Όσο για τη βοήθεια των Σλοβένων στην εθνική τους ομάδα, είπε: «Λατρεύω τη Σλοβενία και τον τρόπο που ο λαός αγαπά το μπάσκετ και την εθνική του ομάδα. Πάντα με εκπλήσσει ο τρόπος που αγκαλιάζουν την ομάδα. Ήρθαν να συμπαρασταθούν στην ομάδα και φέτος μαζικά, παρά τις πολλές μας απουσίες. Δυστυχώς ο αγώνας είναι στις 15:00 (τοπική ώρα) και δεν θα μπορέσει να έρθει πολύς κόσμος. Είναι ανόητο να παίζει τόσο νωρίς η Σλοβενία, από τη στιγμή που μπορεί να έρθει τόσος κόσμος στο γήπεδο», ανέφερε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: