Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Τζόκοβιτς!!

Συνεπής στο ραντεβού του στα ημιτελικά του US Open είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Φελιθιάνο Λόπεθ και προκρίθηκε για μία ακόμα φορά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Τζόκοβιτς
Πλώρη για τον 11ο διαδοχικό τελικό και τον δέκατο major τίτλο του, έχει βάλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Φελιθιάνο Λοπεθ, επικρατώντας με 6-1, 3-6, 6-3 και 7-6(2), εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος τενίστας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στον Ισπανό αντίπαλο του, χάνοντας το δεύτερο σετ με 3-6, παρόλο που στα κρίσιμα σημεία είχε τις λύσεις και τον τρόπο, για να φτάσει τελικά στη νίκη.

Απέναντι του στα ημιτελικά θα βρει τον Μάριν Τσίλιτς (Νο 9 στην κατάταξη), με τους αριθμούς να είναι με το μέρος του πρωταθλητή του 2011, αφού ο Σέρβος μετράει 13 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον επόμενο αντίπαλο του.

Πάντως ο Τσίλιτς θα ψάξει την πρώτη του νίκη κόντρα στον «Νόλε», με όπλο την εξαιρετική περσινή του εμφάνιση στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, όταν είχε αφήσει εκτός συνέχεια τον Ρότζερ Φέντερερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: