Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ύμνοι για Ελλάδα από τους Σλοβένους!! (Web TV)

Ούρος Σλόκαρ και Γιάκα Κλόμπουτσαρ μίλησαν με θαυμασμό για την Ελλάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι (16:00) ως μέλη της Σλοβενίας. Τι είπαν για Σπανούλη και Εθνική.

Ύμνοι για Ελλάδα από τους Σλοβένους (Web TV)
Ξέρουν καλά ποιον έχουν απέναντί τους οι Σλοβένοι κι αυτό φάνηκε καθαρά από τις δηλώσεις που έκαναν Ούρος Σλόκαρ και Γιάκα Κλόμπουτσαρ στη Web TV.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

Ο ψηλός της ομάδας, που έχει περάσει και από το ΝΒΑ, αρχικά αστειεύτηκε: «Έχουμε την Ελλάδα αύριο; Έχουμε την Ελλάδα, ναι!», για να σοβαρευτεί γρήγορα: «Για μας προφανώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Έχουν δύο πολύ καλούς ψηλούς και φυσικά τον Σπανούλη. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Η Ελλάδα παίζει πάντα με καθαρό μυαλό, αργά και έχει εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στην άμυνα».

Ο γκαρντ της ομάδας, Γιάκα Κλόμπουτσαρ, ανέφερε με τη σειρά του: «Θα πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά με συγκέντρωση και στο 100%. Η Ελλάδα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση και αν χαλαρώσουμε όπως κάναμε απέναντι στην Ολλανδία δεν θα μας συγχωρέσει».







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: