Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το ευχάριστο… πρόβλημα της ΑΕΚ!!

Αντιμέτωπος με το πιο επιθυμητό πρόβλημα κάθε προπονητή τίθεται ο Τραϊανός Δέλλας. Η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος κι ο «Κολοσσός» ψάχνει τρόπο να χωρέσει τις ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά.

Το ευχάριστο… πρόβλημα της ΑΕΚ
Τον «πονοκέφαλο» που θα ‘θελε να έχει κάθε προπονητής ξεκινά ν’ αντιμετωπίζει πλέον ο Τραϊανός Δέλλας.

Μπαίνοντας πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος κι ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο «Κολοσσός» θα ‘ρθει αντιμέτωπος με τον… εβδομαδιαίο γρίφο που θα ‘χει φέτος: Του πώς να χωρέσει τις ποιοτικές λύσεις του από τη μέση και μπροστά.

Κι αυτό διότι ήταν ούτως ή άλλως σε καλή κατάσταση ο Βάργκας. Παραμένει πάντα αξιόπιστος (και με καλή ψυχολογία απ’ την κλήση του στην Εθνική) ο Αραβίδης. Ο Πλατέλλας -ειδικά στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά- ήταν εξαιρετικός. Μα κυρίως έρχονται… με φόρα τα «βαριά χαρτιά»:

Καταρχάς ο Ντιέγκο Μπουονανότε, που έχει ενσωματωθεί πλέον στην ομάδα, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φιλικό με τον Παναιτωλικό κι έδειξε έτοιμος να ξεκινήσει (για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι) βασικός. Και σε δεύτερο πλάνο ο Πέτρος Μάνταλος. Χωρίς προοπτική βέβαια να πάρει από τώρα 90λεπτο, αλλά έτοιμος να συνεχίσει από ‘κει που έμεινε πέρυσι.

Σ’ όλα αυτά, δε, θα πρέπει να προστεθεί και ο παράγοντας… Κρισάντους. Διότι ο Τζεμπούρ έχει δρόμο μέχρι να επανέλθει και η ομάδα (στο παιχνίδι πρωτοβουλίας που θα κάνει με τον ΠΑΣ) θα χρειαστεί έναν επιθετικό με χαρακτηριστικά σέντερ-φορ. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Αραβίδης δείχνει ν’ αποδίδει καλύτερα στα πλάγια παρά σ’ αυτόν τον ρόλο κι ότι ο Νιγηριανός έδειξε -στο φιλικό του Αγρινίου- ότι αξίζει μια ευκαιρία, μόνο αμελητέα δεν μοιάζει και η δική του υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: