Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τελάντερ: «Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες»

Την πίστη του στις δυνατότητες του ρόστερ του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ράσμους Τελάντερ. «Θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος με Ολυμπιακός», είπε ο 23χρονος Δανός στους συμπατριώτες του.

Τελάντερ: «Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες»
Σίγουρος για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ράσμους Τελάντερ.

Μιλώντας σε Μέσα της χώρας του, ο Δανός κεντρικός αμυντικός μίλησε με θετικά λόγια για τις πρώτες εντυπώσεις του απ’ την Ελλάδα και τους «πράσινους», ενώ ξεχώρισε το νικητήριο γκολ που πέτυχε στην έδρα της Ξάνθης.

Όσον αφορά το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα NORDJYSKE Medier:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Και η κοπέλα μου είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ...».

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό, είπε: «Πήγε όπως ήλπιζα να πάει. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν».

Για το ματς με την Ξάνθη, όπου πέτυχε το γκολ της νίκης, σημείωσε: «Κερδίσαμε με δικό μου γκολ στο 83' και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Με βοήθησε πολύ...»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και το αν θα είναι έτοιμος, υπογράμμισε: «Είναι μία μάχη και θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού, ο Τελάντερ είπε: «Έχουμε μία πραγματική καλή ομάδα με τεράστιες δυνατότητες... Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι αισιόδοξος τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε τον τίτλο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: