Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στην Ανταρκτική ο Μπέκαμ!! (pics)

Μέχρι την άκρη του κόσμου έφτασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όπου ολοκλήρωσε την –για φιλανθρωπικούς σκοπούς - περιοδεία του.

Στην Ανταρκτική ο Μπέκαμ! (pics)
Το πιο κρύο ποδόσφαιρο της ζωής του θα παίξει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που τοποθέτησε την μπάλα του και ετοιμάζεται για σέντρα στους πάγους της Ανταρκτικής, στην τελευταία στάση του μεγάλου του ταξιδιού.

inner

Ο πρώην άσος της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να ανεβάσει τις φωτογραφίες του στο Instagram σχολιάζοντας: «Μόλις μαρκάραμε το γήπεδο. Μπορεί να δει κανείς το σημαιάκι το κόρνερ πίσω μου; Αγώνας στην Ανταρκτική. Ουάου! Δεν έχω λόγια».

inner
Ο Άγγλος σταρ ταξίδεψε από τη Νέα Γουινέα στο Τσιμπουτί και από το Μαϊάμι στη Χιλή, παίζοντας μπάλα με ντόπιους και παιδιά στους δρόμους, ακόμα και ανάμεσα σε χαλάσματα –όπως για παράδειγμα στο χτυπημένο από τον σεισμό Νεπάλ- στο πλαίσιο γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί από το BBC. Βασικός στόχος ήταν προβολή του αθλήματος με τον πιο θετικό τρόπο ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και η συλλογή χρημάτων τα οποία θα διατεθούν σε προγράμματα για παιδιά.

Ο Μπέκαμ, συμπληρώνει 10 χρόνια ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Unicef και κλείνει την περιοδεία του εκεί όπου όλα άρχισαν: στο Ολντ Τράφορντ με φιλικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα με τους εκλεκτούς του ίδιου και εκείνη με τους αντίστοιχους του Ζινεντίν Ζιντάν που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: